Massage met magneten

Massage met magneten
Tijdens de magneetmassage zult u een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welbehagen. Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.
Wat kunt u verwachten van een magneetmassage behandeling u kunt kiezen voor een magneetmassage op de blote huid of over de kleding. Geef aan of u de kleding aan wilt houden of liever op de blote huid gemasseerd wilt worden.

Wat kunt u ervaren:

U kunt tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op uw welbevinden. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel. Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

De behandeling is aangenaam:

Heb u last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken waar de klacht zich openbaart, dan zult u merken dat een magneetmassage verlicht. Zelfs door een lichte aanraking. De behandeling mag geen pijn doen om toch te werken. Je kunt zich dus tijdens de gehele massage heerlijk ontspannen.

Wanneer kunt u niet gemasseerd worden met magneten:

De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pace-maker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen de batterij leegtrekken. Ook bij vrouwen in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap wordt een magneet massage afgeraden, tenzij zij al gewend zijn aan magneet therapie.

Alternatieve therapie:

Magneetmassage valt onder de alternatieve therapie├źn en is gericht op het lichaam als geheel. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan een beginverergering optreden, net zoals bij homeopathie of acupunctuur. Dit is een goed teken. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.