back

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden en de eigenaar van deze website aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten in de inhoud van deze website.

In geen geval zal de eigenaar van deze website aansprakelijk zijn voor enige speciale, directe, indirecte, gevolgschade of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij in een actie van contract, nalatigheid of andere onrechtmatige daad, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de website of de inhoud van deze website.

De eigenaar van deze website behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving aanvullingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website.

Kopiëren zonder toestemming van de eigenaar van deze website is verboden.

 

Lijv massage bank
Lijv massage tafel
Pagination
Previous Slide
Next Slide

 

Ontspannings-massage met magnesium

Ontspannings-massage met magnesium

Bij deze ontspannings-massage krijgen uw voeten een magnesiumgel pakking en wordt gewerkt met magnesiumolie.
Ontspannings-massage met kruidenstempels

Ontspannings-massage met kruidenstempels

Een massage met kruidenstempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding.
Fibromyalgie massage

Fibromyalgie massage

Fibromassage is één van de gunstigste behandelingsmethoden voor Fibromyalgie patiënten. Het doel is pijnbestrijding en/of slaapbevordering.

Massage bij kanker

Massage bij kanker

Een massage kan helpen om weer in evenwicht te komen, het hoofd leeg te maken en even niet meer te hoeven denken aan het ziek zijn. Aandacht voor uzelf. Het verlicht en ondersteunt het genezingsproces en heeft o.a. een positieve werking op de slaap en vermindering van stress.